Obuka za pripremu evropskih projekata u Pančevu

Bez autora
Mar 25 2013

Na poziv predstavnika Gradske uprave grada Pančeva - Sekretarijata za javne službe i socijalna pitanja, predstavnici Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine održali su u prostorijama Kulturnog centra Pančeva trodnevnu obuku pod nazivom “Mogućnosti finansiranja putem EU fondova”.Obuka je namenjena predstavnicima organa gradske uprave, ustanova kulture, socijalne zaštite, zdravstva i romskih organizacija civilnog društva.

Obuka za pripremu evropskih projekata u PančevuNa poziv predstavnika Gradske uprave grada Pančeva - Sekretarijata za javne službe i socijalna pitanja, predstavnici Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine održali su u prostorijama Kulturnog centra Pančeva trodnevnu obuku pod nazivom “Mogućnosti finansiranja putem EU fondova”.

Obuka je namenjena predstavnicima organa gradske uprave, ustanova kulture, socijalne zaštite, zdravstva i romskih organizacija civilnog društva.

Polaznici su imali priliku da se informišu i bliže upoznaju sa mogućnostima koje su na raspolaganju korisnicima sa teritorije AP Vojvodine, o procedurama za konkurisanje za EU fondove, dok je sama priprema EU projekata obrađena i na interaktivnim radionicama kako bi se polaznici oprobali u pisanju i pripremi projekata.

Cilj obuke je bio da polaznici steknu određena znanja i veštine neophodne za samostalnu pripremu predloga projekata, a u skladu sa pravilima koja propisuje Evropska unija. Tokom rada bilo je reči i o EU fondovima koji su na raspolaganju institucijama iz Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik